tisdag 2 december 2008
Dessert javisst!
Dessert?
Visst är det gott att avrunda middagen med något lite sött! Varför inte en Pannacotta.
Den här är riktigt ljuvlig....
Såhär gör jag:
Använd vispgrädde och gelésocker multi, grundrecept på pannacotta finns på förpackningen . Smaksätt med rivet citronskal och 1/2 dl citronsaft.
Topping läggs på just innan den ska serveras: Krossa mandelbiskvier och droppa över lite Limoncello. Garnera pannacottan med biskvierna och några hallon.
Det är en superenkel dessert som kräver minimala förberedelser, tänk på att pannakottan behöver någon timme i kylen innan den serveras bara.
Sött, syrligt och syndigt gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Tack för den, perfekt till nu på lördag. Hade lite idétorka faktiskt.
Men det rådde du bot på.
Kälek-lillsyrran
Skicka en kommentar