Den här årstiden tycker jag att soppa är ett toppen-fint lunchval. Idag lagade jag en Tomatsoppa som blev mycket god!
Gör såhär:
Hacka och fräs 1 gul och 1 vitlöksklyfta i lite olja utan att det tar färg. Klicka i 1 msk tomatpuré och en nypa råsocker. Häll i 2 burkar konserverade körsbärstomater, 2msk balsamvinäger och 5 dl grönsaksbuljong.
Låt soppan koka i en kvart, mixa den lite lätt och smaka av med svartpeppar och salt.
Sen till det där lilla extra som höjer även en färdigköpt soppa....
+ minimozzarella
+ färsk basilika
+ tomat-pesto
+ pata negra salami
+ lantbröd
Mmmm, ska man kanske få dessert också! Marabou någon?
2 kommentarer:
Jösses vad hungrig jag blir nu. Och det enda jag har att ta till är en family size-bag med crunchy Cheetos.
Låter fantastiskt gott! Har skrivit ut ditt recept... Tack för det!
Skicka en kommentar