Hittar du den här dörren är du ett steg på rätt väg.
Boka bord så har du tagit steg två mot en härlig måltid.
Menyn växlar efter årstid och tillgång till bra råvaraor. Just nu kan man njuta en utsökt risotto med Gotlandstryffel och vara mer än nöjd med sitt förrättsval. Ett glas Philipponnat gör sig bra till risotton.
En utsökt Kalvfilé med såsigt dillskum får sällskap av potatispuré med lite citrus.
På Frank håller de en kort meny, fyra fem rätter att välja på genom hela menyn. Personlig och proffsig genomgång av menyn gör valet enkelt, eller kanske svårt, allt låter förbaskat gott i presentationen. Vill du så låter du Frank bestämma vad sällskapet ska äta, vi gjorde dock egna val denna ikväll.
Vi överlät val av dryck på personalen. Till varmrätterna föreslog de ett Nya Zeeländskt rött vin, Nautilus Pinot Noir 2007. Funkade fantastiskt bra till såväl kött- som fiskrätter. Vinet finns i Systembolagets beställningssortiment, nr:74762
Förrätt, varmrätt och sen då?
Visst vill man ha lite ost, en liten tallrik med hårdostar som intogs med fikonmarmelad och ett glas portvin, tog oss vidare mot dessert. En liten chokladbit och ett glas Airam var pricken över i på denna mysiga, mumsiga måltid!
Mätta och nöjd glider vi vidare på vår resa genom gormethimlen.....
1 kommentar:
mmmmmm, jag som inte ens hunnit till frukosten än. Nu kommer gröten att smaka "simpelt".
Gnila
Skicka en kommentar